YOZGAT / ÇEKEREK - Şehit Sadık Nazlı İlkokulu

May

Mrt

May

Çekerek Toplum Sağlığı personelleri tarafından öğrecilerimizin kulak sağlığı taraması gerçekleştirilmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşları ve tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Eyl

Covid-19 önlemleri kapsamında okul girişlerinde öğrencilerimizin ateşleri düzenli olarak ölçülmektedir.

Kas

"ÇEKEREK BİLİM SÖYLEŞİLERİ" Çekerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 6 Kasım 2020, Cuma Şehit Hüseyin Kayacı İmam Hatip Ortaokulu/Şehit Sadık Nazlı İlkokulu Çekerek, Yozgat 10:00 - "Çekerek'ten de Lagari Hasan Çelebi çıkabilir" 11:00 - "Ben de yaparım" 14:00 - " Proje Fikri Geliştirme Eğitim Semineri"

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizin durumlarını değerlendirmek velilerimiz ile görüş alışverişinde bulunmak amacıyla veli toplantısı gerçekleştirilmiştir. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.